Yritys ja yhteystiedot

Skuru Marine Oy on myynyt veneiden huolto- ja korjausliiketoiminnan Nylunds Boathouse yhtiölle joka toimii Pohjankurun Satamassa Raaseporissa.

Skuru Marine Oy on 1.7.2018 alkaen veneiden telakointiin ja huoltoon erikoistunut konsulttiyhtiö.

Toimitusjohtaja

Jonas Slotte
040-587 3600
jonas(at)skurumarine.fi

Taloushallinto ja laskutus

Taru Röman
044-558 2058
taru(at)skurumarine.fi

Pankkiyhteys

Aktia 405537-237191
IBAN FI5340553720037191
BIC HELSFIHH

Ajo-ohjeet Helsingin suunnasta

Lähin tieosoite on Jokitie 17, Pohjankuru. Osa navigaattoreista ohjaa Karjaalta tullessa reitin Åminneforsin kautta, mutta tie on suljettu.

Aja tietä 51 kohti Hankoa, kun tulet tielle 25 käänny edelleen kohti Hankoa. Käänny seuraavasta risteyksestä oikealle kohti Pohjaa, käänny rautatien alituksen jälkeen oikealle edelleen kohti Pohjaa. Aja Karjaan läpi, ylitä joen yli menevä silta ja kun tulet tielle 111 käänny oikealle kohti Pohjaa. Aja n. 8km, ohita laskettelurinne oikealla ja Pohjan Shell vasemmalla. Käänny Shellin jälkeen ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle ja edelleen seuraavasta risteyksestä vasemmalle. Aja rautatien viertä satamaan. Katso loppumatka alla olevasta kartasta.

ajo-ohje_pohjankurun_satama.jpg

Ajo ohjeet meritse Tammisaaresta

Kun tulet Tammisaaren vierasvenesataman edustalle, seuraa väylää kohti pohjanpitajanlahti.jpgnostosiltaa ja soita siltavahdille 020-4443017. Silta aukeaa odottaessa ja aukaisu riippuu paljon junien aikatauluista.

Kun olet alittanut sillat, jatka 5m laivaväylää pohjoiseen. Pohjanpitäjänlahti on syvä lahti ja kun pysyttelet keskellä lahtea on joka puolella syvää vettä. Kun lähestyt lahden pohjoispäätä seuraa väylää lateraalimerkit oikein ottaen. Lopussa väylä kaartaa pohjoiseen, jossa näkyy sekä Pohjankurun rahtisatama että meidän laiturit ja hallit. Viimeisen lateraalimerkin kohdalla alkaa poijurivimme ja laiturissa on vähintään 2m syvää joka paikassa, neljän sisimmäisen poijun ulkopuolella 3m.