Veneen talvisäilytys Raaseporissa

skuru_hamn_Ny.jpgPohjankurussa yhteistyökumppanimme tarjoavat yli 10.000 m2 lämmintä hallitilaa sekä haluttaessa myös ulkosäilytystä. Halleja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja riippuen veneen koosta.

Säilytystilaa tarjoavat Pohjankurun sataman omistaja Special Marine sekä satamassa toimiva veneenomistajien omistama halliyhtiö Pohjankurun Telakka.

Special Marinella on tarjottavana kolmessa eri kiinteistössä kolmea eri säilytysmahdollisuutta riippuen veneen koosta. Tarjolla on tilaa veneille 5 metristä aina 24 metriin. Special Marine omistaa myös sataman ja siihen liittyvät ulkoalueet, jossa on myös mahdollisuus ulkosäilytykseen.

Pohjankurun Telakka on vuonna 2003 perustettu Pohjankurun satamassa toimiva veneenomistajien omistama halliyhtiö, joka tarjoaa ensisijaisesti säilytysmahdollisuutta osakkailleen, mutta myös rajalliselle määrälle vuokralaisia.

Jos sinulla on tarvetta säilytykselle, pyydä tarjous alla olevasta linkistä tai ota yhteyttä: Jonas Slotte, puh: 040-587 3600 tai myynti@skurumarine.fi

Talvisäilytyksen tarjouspyyntö

special_marine_logo.jpg