Vanhojen veneiden entisöinti ja maalaukset Raaseporissa - veneelle uusi elämä!

Aranne_uusi1.jpgOlemme erikoistuneet vanhojen lasikuituveneiden entisöintiprojekteihin, jossa asiakkaan vene entisöidään "kuin uudeksi". Teemme ammattitaidolla veneiden täysentisöinnit.

1980-luvulla Suomessa ja myös muualla on rakennettu suuri määrä laatuveneitä (Finngulf, Swan, Baltic, Inferno, Maestro, Sirena, Sweden etc.), joilla on rakenteensa puolesta vielä monta vuotta elinaikaa jäljellä.

Vanhan veneen entisöinti on hyvä vaihtoehto uuden veneen hankinnan sijasta. Ammattilaistemme käsissä luomme veneellesi uuden elämän. Yleisin entisöintiprojekti on veneen kylkien maalaus, mutta maalauksen yhteydessä veneenomistaja usein myös haluaa pohjan ja kansiosien kunnostuksen.

Meillä on monipuolinen kokemus entisöinnistä

Muita kunnostuksen yhteydessä tehtäviä töitä on mm: koneen vaihto, elektroniikan uusiminen, letkujen ja läpivientien uusiminen, patjojen uusiminen, tiikkikannet, sisätilojen lakkaukset ym.

Olemme maalanneet veneitä jo useita vuosia ja toimimme Pohjankurussa aiemmin Finngulf Yachtsin maalausalihankkijana ja maalasimme käytännössä kaikki uudet Finngulf veneet.

Veneen maalauksen haasteet

Kokeneet venepuuseppämme uusivat taidokkaasti tiikkikannet ja puusisustukset Alla olevista linkeistä pääset katsomaan referenssiprojektejamme: